21-09-07

Fijn weekend!

bloemenrand

Wat een mooi dagje is het vandaag....eindelijk het zonnetje te zien. Na ik de kids heb opgehaald van school gaan we een wandelingetje maken, nog even genieten van de buitenlucht.

Ja, m'n blogje ligt er de laatste tijd wat verwaarloosd bij...ik weet niet wat het juist is, maar 't komt er gewoon steeds minder van. Altijd maar druk bezig met andere dingen.

Gisteren ben ik naar de info geweest voor de opleiding polyvalent verzorgende...vervolgens komt er nog een gesprek en dan een selectieproef en als ik daardoor kom start m'n opleiding in februari+ m'n deeltijds werk en dat 4 semesters lang. Het zal wel zwaar worden maar ik wil het echt! En waar een wil is is een weg hé.

Sorry dat ik nog zo weinig bij jullie kom, alhoewel ik regelmatig bijlees hoor...het ontbreekt me gewoon aan tijd om bij ieder te reageren.

Zo, hier laat ik het bij...voor ieder een heel fijn weekendje gewenst! Lieve groetjes!

13:33 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

11-09-07

*tortelduifjes*

3
 

Bijna elke avond...ongeveer een uur voor het duister valt, zie ik door m'n raam een passionele vrijpartij, ik heb ze betrapt en op foto vastgelegd, ziehier de bewijzen.

tortelduifjes

 

Schattig hé...

Lieve groetjes !

Nicky

 

3

19:30 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

05-09-07

*HOI*

zonmaanlijn

'k Ben hier toch nog even geraakt, ja, druk, druk! De vakantie, dan de voorbereiding van het schoolgebeuren...papieren doornemen en invullen, kaften enz...daarnaast nog m'n kleintjes, mijn werk, mijn huishouden, 3 verjaardagsfeesten, nog steeds op zoek naar een 'huis te huur' naar info's gaan voor m'n opleiding pfff...ik loop gewoon weer mezelf voorbij, dus hou ik hier nu eens even halt. Ik zit weer even in een periode waar ik uiteindelijk weer teveel hooi op m'n vork neem maar toch ga ik nog ff door.

Ik ben naar de infosessie voor logistiek assistent geweest en de kans dat ik erbij kan is miniem, misschien volgend jaar werd me daar gezegd... Zo lang wacht ik niet en dan nog 'misschien'. Maar dan werd me de opleiding voor polyvalent verzorgende aangeboden, duurt wel 2 jaar maar zou kunnen gecombineerd worden met m'n deeltijds werk en dat zie ik wel zitten . Eind september moet ik nog eens naar een info en daar zal ik dan op de hoogte gebracht worden over de theorie die we gaan krijgen, de stages en hoe alles zal gebombineerd worden en wanneer m'n opleiding zal starten.. Het zal een zware dobber worden, maar ik ga ervoor.

Het bloggen stond hier de laatste tijd al op een laag pitje dus ik denk dat daar in de toekomst niet veel verandering zal in komen. Toch zal ik proberen hier af en toe eens een postje te zetten en even te komen lezen en reageren bij jullie.

Ik wens jullie allen nog een fijne week en lieve groetjes.

Hierbij sluit ik m'n postje af met een foto die ik genomen heb tijdens de terugrit van onze uitstap naar de Efteling...een mooie zonsondergang.

sunset

                                                                                                                                   

 

22:50 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |