05-09-07

*HOI*

zonmaanlijn

'k Ben hier toch nog even geraakt, ja, druk, druk! De vakantie, dan de voorbereiding van het schoolgebeuren...papieren doornemen en invullen, kaften enz...daarnaast nog m'n kleintjes, mijn werk, mijn huishouden, 3 verjaardagsfeesten, nog steeds op zoek naar een 'huis te huur' naar info's gaan voor m'n opleiding pfff...ik loop gewoon weer mezelf voorbij, dus hou ik hier nu eens even halt. Ik zit weer even in een periode waar ik uiteindelijk weer teveel hooi op m'n vork neem maar toch ga ik nog ff door.

Ik ben naar de infosessie voor logistiek assistent geweest en de kans dat ik erbij kan is miniem, misschien volgend jaar werd me daar gezegd... Zo lang wacht ik niet en dan nog 'misschien'. Maar dan werd me de opleiding voor polyvalent verzorgende aangeboden, duurt wel 2 jaar maar zou kunnen gecombineerd worden met m'n deeltijds werk en dat zie ik wel zitten . Eind september moet ik nog eens naar een info en daar zal ik dan op de hoogte gebracht worden over de theorie die we gaan krijgen, de stages en hoe alles zal gebombineerd worden en wanneer m'n opleiding zal starten.. Het zal een zware dobber worden, maar ik ga ervoor.

Het bloggen stond hier de laatste tijd al op een laag pitje dus ik denk dat daar in de toekomst niet veel verandering zal in komen. Toch zal ik proberen hier af en toe eens een postje te zetten en even te komen lezen en reageren bij jullie.

Ik wens jullie allen nog een fijne week en lieve groetjes.

Hierbij sluit ik m'n postje af met een foto die ik genomen heb tijdens de terugrit van onze uitstap naar de Efteling...een mooie zonsondergang.

sunset

                                                                                                                                   

 

22:50 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Nicky een heel fijne donderdag gewenst.
Ja het kan al eens zo druk zijn dat het spuitgaten uit loopt …muzikale groeten Tilly

Gepost door: Tilly | 06-09-07

Dag lieve Nicky Ik begrijp heel goed, dat je nu echt geen tijd hebt voor te bloggen. Neem je tijd. Ik kom op tijd eens kijken. Hou je goed hé !

Gepost door: Joke | 06-09-07

:-) er zijn andere dingen die nu voorgaan op het bloggen, da's heel begrijpelijk
op tijd toch even ontspannen hé ook al is het zo druk
groetjes

Gepost door: Borriquito | 06-09-07

Nicky het is wel echt druk bij jou. Die parrtime zou wel van pas komen. Ik hoop dat je snel een huis vindt. "t allemaal wat he, liefs viv

Gepost door: viv | 06-09-07

Ja druk druk druk hé Ik ken dat...wij zijn zo van die vrouwen die dat wel nodig hebben hé...hoe meer we al doen, hoe meer we erbij nemen...ik doe dat ook altijd. Dat geeft mij het gevoel dat ik leef..

Zijn de kindjes het al wat gewoon op t school terug? Ons dotje is vandaag zelfs al een hele dag geweest op eigen verzoek! Maar ze deed het prima alleen natuurlijk doodmoe vanavond en dus op tijd in haar bedje!

Hopelijk vind je snel je draai in al die drukte en vind je snel een huisje!

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 07-09-07

Dag lieve Nicky Ondanks de drukte kom ik je een fijne dinsdag wensen.

Gepost door: Joke | 11-09-07

De commentaren zijn gesloten.