22-08-07

HoHo

69
 

Al de in de helft van de werkweek, nu ja, voor mij bijna de helft want ik heb er weekenddienst bij.

Gisteren wou ik hier nog een postje zetten, maar 't is er dan toch niet van gekomen...heel de avond heb ik rondgesurft op het net, op zoek naar opleidingen en volwassenonderwijs. Ik zou namelijk graag een opleiding volgen als logistiek assistente. Iets wat ik later eventueel op mijn afdeling zou kunnen uitoefenen. Ik werk nu reeds een 20 jaar als poetsvrouw, altijd bij en rond mensen, eerst 10j in een rustoord, daarna 3j bij familiehulp en nu reeds 7j in de psychiatrie waar het me zeer bevalt. Ik vind poetsen zeker niet te min, doe het zelfs graag maar...vind het nu wel tijd worden om een stapje verder te gaan. Als poetsvrouw nemen ze bij ons alleen maar half-timers aan en dan nog in ploegensysteem, dus er iets anders bijnemen is moeilijk te combineren...en in de toekomst zou ik toch graag wat meer uurtjes werken en aan een hoger barema. Ik al met frisse moed naar vokans en de VDAB gestapt. Daar lieten ze me al gauw weten dat deze opleiding alleen voor langdurige werklozen is, ik kon deze niet meedoen! Ik terleurgesteld naar huis en maar piekeren...dan werd ik eigenlijk boos, ik vond dat dit niet kon. Dus maar teruggebeld naar een lieve meneer daar in de VDAB en van mijn tetter gemaakt, pas op, ik bleef heel correct en beleefd hé, maar ik liet hem toch verstaan dat het me totaal niet aanstond en ik er me verder ging over informeren. 't Ja, na m'n telefoontje stond ik dus geen stap verder, gewoon even m'n hart gelucht....enzo begon m'n zoektocht op het net.

Nu kwam ik vanmiddag thuis van het werk, eerst de brievenbus leeg gehaalden je raadt het nooit...een brief van de VDAB, een uitnoding op 31/08  om 9u voor een infosessie over de opleiding logistiek assistent.

Hopelijk mag ik nu toch meedoen, ik laat het jullie wel nog weten.

Dank u lieve meneer van de VDAB! Knipoog

Lieve groetjes allemaal en voor morgen een mooie dag, hopelijk eentje met wat meer zon!

AAA%7E%7E%7E%7E16

22:28 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

:-) veel succes en hopelijk lukt het !
groetjes

Gepost door: Borriquito | 22-08-07

Dag lieve Nicky Ik hoop dat het geen vergissing is en dat je mag meedoen. Ik duim alvast voor jou. Ik vind het een schande, dat je eerst langdurig werkloos zou moeten zijn. Om te mogen deelnemen aan de opleiding, krankzinnig gewoon !

Gepost door: Joke | 23-08-07

HAllo Dan zullen ze er bij de VDAB toch over na gedacht hebben beter iemand die opleiding laten volgen die vooruit wil .....veel succes hé
goetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 23-08-07

Nicky eerst van je oren maken, zo gaat het tegenwoordig he....maar wens je in iedergeval succes, en een dikke knuf aan jou en je lieve poesjes xxx

Gepost door: viv | 23-08-07

dat is goed nieuws hé. ik duim alvast voor je. en hoor het dan wel. ik ben echt content voor jou. ik zag je teleurstelling. je ziet aanhouder wint. knuffel

Gepost door: natje | 23-08-07

Hallokes Ik wens U nog een aangename nacht ...liefs...

Gepost door: Athea | 24-08-07

Hello Nicky Hopelijk lukt het en veel succes
Nog een fijne vrijdag verder
En een aangenaam weekend
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 24-08-07

Veel succes op 31 augustus eerstkomende . Nicky,
Dit was echt te gek om los te lopen, stel je voor eerst langdurig werkloos moeten zijn om daaraan kunnnen deel te nemen.
Je ziet dat je soms eens krachtig je zaak moet verdedigen, anders was die brief er nooit gekomen.
Nog een prettige avond en een gezellig zonnig weekend.
Groetjes.
Dj-Bo & Co.

Gepost door: Dj-Bo | 24-08-07

Nicky Ik wens je een leuke vrijdagavond

Gepost door: Felix | 24-08-07

veel succes op 31/8 en hopelijk mag je meedoen
nog een fijne zondag, knuf

Gepost door: nana & Abygail | 26-08-07

Dag lieve Nicky Het weer was vrij goed. Ik hoop dat je een aangenaam weekend achter de rug hebt.

Gepost door: Joke | 26-08-07

Heykes, Groot gelijk dat je van uw tetter hebt gemaakt! Als je je zomaar laat afschepen zou je een kans mss mislopen hebben en zie nu krijg je alleszins al een gesprek! Hopelijk mag je meedoen...ik duim voor je hoor!!!!

Leuk dat je eerste werkweek ook zo goed meeviel..hopelijk is het nu snel eindejaar zegt hihi...

En bij jullie ook al lichte schoolstress aan t opkomen??

Groetjes en fijne zondag nog! x

Gepost door: Vrouwtjelief | 26-08-07

Hey Nickyyyyyyyyyyyyyy Hier ben ik er dan weer se, en jij eindelijk ook, tis lang stil geweest hier... maar je bent er weer, das het voornaamste. Tja erg is dat bij de VDAB, je moet lang werlkloos zijn voor je mag meedoen, snappen ze dan niet dat mesnen die hogerop willen, sneller die job kunnen invullen omdat ze de routine van werken kennen, en dat er dan sowieso een job vrijkomt als je weggaat... dan kunnen ze die toch invullen ook. Tja, hun wegen zijn mss anders als mijn denkwegen, soit, ik hoop dat je mag meedoen en dat je slaagt!!!!!
Voor mij begint ook het werk weer vanavond, dus slush met de vakantie!!!!!! Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
SPijtig!!!
Maar nu weer met volle moed ertegenaan....
Dikke knuf en tot snellekes!!!!

Gepost door: boogie | 27-08-07

De commentaren zijn gesloten.