29-06-07

Fijne Vrijdag

31

...Hier komt het vervolg van ons weekendje Durbuy, wat laat...maar ik moet werken en heb van alles om handen...maar hier is het 2de deel...en niet het laatste hoor...ik heb nog foto's met het toestel van m'n werk genomen en zal die waarschijnlijk maar zondag hebben. Maar jullie kunnen nu al wat meegnieten met nog enkele sfeerbeelden...

31

 

jordy in de bossen

 

Hier is m'n kleine Jordy aan kijken hoe de rest zich een weg baande over rotsblokken in het water...ik zit hier lekker veilig denkt ie ;-)

31

 
Keanu, Davy & Kelly

 

Zalig langs het water de rotsen op en af klauteren...al was het voor de korte beentjes van m'n Keanu niet makkelijk, dus...wordt meneertje gedragen...maar eerst even poseren :-)

31

 
Andreas, Justine & Jordy'ke

 

Jordy vindt het fijn om met de grotere kinderen te spelen.

31

 

Liefelijke Jordy

 

Gewoon, lief...om in te bijten...mijn lieve kleine schat.

31

 

Joyce, Pauline & Justine

 

Zalig even pauzeren aan de fontein.

31

 

Keanu aan fontein

 

'zou ik het wagen het water in te duiken??...maar mama zal da nie leuk vinden, dus toch maar nie...'

31

 

Michiel & Jasmijn

 

Even de dorst lessen op en gezellig terrasje...hier zie je Michiel(druk aan het bellen) en Jasmijn.

31

 

Sabine & Davy

 

Dit zijn Sabine en Davy.

31

 

Davy aan den Swaf

 

Drankprobleempje?...neen hoor, gewoon grote dorst en dan neem je toch een lekkere Swaf!

31

 

Lieve UnaOok Una was moe van de wandeling...zie haar oogjes eens...schattig hé ;-)
31
Zo, dat was deel 2...zondag wordt hier het 3de deel geplaatst, want nu moet ik boodschappen gaan doen, jaja, morgen is het mijn verjaardag dus ik moet het één en ander in huis halen hé, een natje en een droogje...tot later allemaal en nog een hele fijne dag!!!!
Groetekes, Nicky

15:24 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

26-06-07

Terug van weggeweest

Here we are!...en hoe?

Wel...eerst en vooral, heel goed gehumeurd, ik kan er weer effe tegen...maar wel met een gebroken kleine teen, tjaaaa...teennu wou ik jullie daar liever een sensationeel verhaal rond vertellen, bijvoorbeeld dat er een rotsblok is op gevallen...maar neen, 't gebeurde eigenlijk heel stom. Net  voor we vertrokken wou ik nog gauw even wat boodschappen doen en ik had zo van die teenslippers aan416-KC6816.jpg...en wat deed ik, ik stootte gewoon keihard tegen het wiel van mijn winkelkarretje! Amai, wat een pijn, ik trok wel even wit en bleef even staan todat de pijn zou wegebben...maar ze ging niet weg, elke stap die ik deed was gewoon helse pijn. Maar ik moest verder want we hadden afgesproken om 19u aan de Klip, de afdeling waar ik werk. Daar gingen we samen vertrekken. De kinderen en ik, en nog een paar anderen konden meerijden met een mini busje van het werk dat we mochten gebruiken wat wel makkelijk was, en nu zeker met m'n voet.

Rond kwart voor 8 zijn we dan eindelijk vertrokken...in de regen...amai, wat een vooruitzicht hadden we al...maar allee, amuseren gingen we ons toch doen!

Jordyvertrekt

en zoals je op de foto kan zien, mijn kleine Jordy had het er al op!

De rit was lang...vooral voor ons, wij zaten achteraan het busje en de zittingen staan daar nogal laag, dus ik kon niet echt goed zien. Ook de chalet vonden we moeilijk...we hebben enkele keren verkeerd gereden, zo in het donker en ook met de vermoeidheid verloren we onze oriëntatie. Soit...om half 12 waren we er...een heel mooi chalet, heel veel ruimte...11 bedden, 2 badkamers, 2 toiletten, mooie ingerichte keuken, gezellige living, mooi gezellig terras en een enorme tuin rondom de chalet. We hebben daar gauw de bedden opgemaakt en de kids te slapen gelegd want die waren nog moeier dan wij. Koffers uitgeladen, nog wat gegeten en gedronken en nagepraat en dan ook maar het bedje in.

uitzicht

 

Om half 8 werd ik wakker, deed m'n gordijntjes open en zag ik dit...zalig, al dat groen, vogeltjes die zongen en een mooi veulentje verop in de weide.

veulen
Zaligggg, zo m'n dag beginnen. Als ik thuis wakker word en buiten kijk zie ik gebouwen en hoor ik motor geluiden boven de vogels uitkomen want wij wonen rechtover een moto winkel.
net wakker

Iets later werden dan ook mijn kleine jongens wakker...lekker in de zetel, beetje bekomen.

ff bekomen

 

Ik zette dan eerst koffie en wandelde dan even door de mooie tuin waar ik de enorme chalet ook even heb vastgelegd.

dechalet

 Daarna werden de anderen ook wakker...waarschijnlijk van de lekker geurende koffie hé. Iedereen ging de tuin in...ja, het weer zag er niet echt slecht uit...enkele grijze wolken, maar ook de zon kwam piepen en 't was niet koud. Heb daar dan ook nog gauw wat kiekjes gemaakt van m'n kids.

Keanu,Joyce&Una

 

Joyce, Keanu en Una, de hond van één van collega's.

Kelly&Jordy

Kelly en Jordy'ke.

 

Ziezo...dit was al een deeltje van ons weekend, het verslagje wordt vervolgd want hier kruipt wel wat tijd en werk in...en ik moet nu naar school m'n kids halen...dus zeker en vast...dit wordt vervolgd....Nog een fijne dag!

stroom

 

Groetekes, NICKY

15:10 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

22-06-07

 *Er ff tussenuit*

bloemkes

 

Heykes, hier ben ik terug eens...net gedaan met werken.

Straks gaan we ons klaarmaken want we gaan er een weekendje op uit...'t is te zeggen, de kinderen en ik. Jacky wil liever thuis blijven daar zijn vader niet zo goed is door het recente overlijden van zijn levensgezel. Daar heb ik alle begrip voor.

Dit weekendje naar Durbuy was al eerder gepland...'t is in een chalet van een vriend van één van de collega's van m'n werk en we gaan er met verscheidene andere collega's heen.

Het zal mij deugd doen er ff tussenuit te zijn...alleen jammer dat ze niet te goed weder voorspellen. Maar kom, dat trek ik me nog niet teveel aan, tussen de buien door wandelen is ook fijn, dan ruikt het groen zo heerlijk fris hé.

En gewoon eens samen zijn met de groep in een totaal andere omgeving kan ook leuk zijn.

Ziezo, ik ga dan nog even de koffers checken want ik wil dat alles inorde is, 'k mag nikske vergeten hé!

durbuyIk hoop dat jullie allen ook een heel fijn weekend hebben!
Groetekes, NICKY

 

14:31 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

20-06-07

+Vandaag+

bar

Vandaag geen blogronde...maar terug soberheid!

Vanmorgen rond 6u gaf de vriendin van m'n schoonvader haar strijd met de kanker op. Ze was pas 44 en hun relatie was vrij jong.

Ik wens hem alle sterkte toe en hoop dat het zijn gezondheid geen schade zal aanbrengen daar hij laast ook nog te kampen had met zware gezondheidsproblemen.

 

Tania...dat je mag rusten in vrede!

welkom

 

21:21 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

19-06-07

De vlinder

butterfly

Een man vindt een cocon van een vlinder en neemt deze mee naar zijn huis. Op een dag verschijnt er een kleine opening in de cocon. De man kijkt een paar uur toe hoe de vlinder worstelt om zich door de kleine opening naar buiten te werken.

vlinder Het lijkt erop dat het proces niet langer meer vooruit gaat. Het ziet er naar uit dat de vlinder zover gekomen is als hij kan en niet meer verder komt. Dus besluit de man de vlinder te helpen. Hij neemt een schaar en knipt de rest van de cocon open. De vlinder kan zich nu vrij eenvoudig losmaken.

Maar de vlinder heeft een gezwollen lichaam en verfrommelde vleugels. De man verwacht dat de vlinder elk moment zijn vleugels zal uitslaan en het lichaam daarmee ondersteunt. Maar dat gebeurt niet. De vlinder besteedt de rest van zijn leven aan rondkruipen met een gezwollen lichaam en verfrommelde vleugels. De vlinder is nooit in staat te vliegen.

Wat de man in al zijn goedheid niet begreep was dat de krappe cocon en de worsteling die nodig was om door de opening te kruipen, de manier was om de lichaamsvloeistof van de vlinder in de vleugels te pompen zodat de vlinder klaar zou zijn te vliegen als het de vrijheid had bereikt uit de cocon.

Soms zijn worstelingen exact wat we nodig hebben in het leven. Als we onszelf toe zouden staan zonder obstakels door het leven te gaan, zouden we invalide zijn. We zouden nooit zo sterk worden als wat we kunnen zijn.

We zouden nooit kunnen vliegen.

 

-(uit kippesoep voor de ziel)-

 

juweel

 

00:00 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

17-06-07

Hey

69

We zijn niet echt op stap geweest dit weekend...dus zaterdag wat geklust in huis en met de kinderen beziggeweest.

Zondagmorgen naar de markt...en na het eten en de afwas zijn we naar de speeltuin geweest...want het weertje was dan beter. Zo konden de kleintjes hun energie eens kwijt want dat binnenzitten is voor hen ook niet alles.(nu, voor mij ook nie echt hoor;-)

De kindjes slapen nu heerlijk...zo heb ik wat tijd om ff aan de pc te werken, de eetmaalbriefjes voor school in vullen en straks nog de kleertjes klaarleggen voor morgen. Dan douche in en naar bed, want morgen wordt het vroeg dag...weer een nieuwe start van de werkweek.

Mag ik jullie dan ook al voor morgenl een fijne dag wensen...

naamloos
Groetjes, NICKY

23:10 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

16-06-07

 

burning

 

fijnweekend2nkJammer genoeg is het buiten grijs getint, daarom een leuk plaatje met zon en warme kleuren. Ondanks de regen wens ik toch voor ieder een heel mooi weekendje toe!
Groetekes, NICKY
burning

 

16:49 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

15-06-07

Hoi

electricity_2

 

Vanmorgen was ik al vroeg op...Zoontje Keanu had een plasongelukje...dus 't was al een hele rompslomp en pas half 6...'s nachts ook veel wakker geweest want de allerkleinste kon echter de slaap niet vatten. ..en ik dus ook niet.

Binnen een half uurtje nog mijn kleine Jordy naar de opvang doen, de rest is al naar school...en dan naar't werk.

Buiten ziet het er grijs uit en het heeft al goed geregend boven Gent, maar 't is zeker niet koud.

Ik hou het kort want ik ga nog gauw effe spelen met m'n Jordy'ke.

Ik wens jullie allen een fijne vrijdag toe!

AAA%7E%7E%7E%7E16NICKY

09:08 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

14-06-07

 

Flame_line

 

 

yalilightbalfijnedag4hxI
 
 
 
 
 
Ik wens jullie allemaal een mooie Donderdag toe!
Lieve groetjes, NICKY

 

01:00 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

12-06-07

Lied

Home_line
 
~De wereld draait maar door~
 
Soms maak ik me wel eens zorgen.
Twijfels om wat ik heb gedaan.
Twijfels aan elke nieuwe morgen.
Aan al de dingen die me nog te wachten staan.
Soms hou je't voor bekeken.
Wou je dat het anders was gegaan.
Je ziet je ellendige gebreken.
Het valt je zwaar om steeds opnieuw verder te gaan.
 
Toch moet je steeds maar door.
Ga je dwars door iedere muur.
Vol van vertrouwen iedere dag, ieder uur.
En ieder is op zoek ondanks de hoge prijs.
Naar het welverdiende plekje in't beloofde paradijs.
En de wereld draait maar door.
De wereld draait maar door.
 
Soms lijk je te vergeten.
Maar toch, de hemel blijft steeds blauw.
Soms lijken dagen weken.
Tot opeens iemand zegt: "ik hou van jou".
Dan ga je maar weer door.
Ga je dwars door elke muur.
Vol van vertrouwen, iedere dag, ieder uur.
En ieder is op zoek ondanks de hoge prijs.
Naar het welverdiende plekje in't beloofde paradijs.
 
De wereld draait maar verder.
De zon verjaagt de nacht.
Je voelt jezelf herboren.
Omdat er ergens iemand op je wacht.
Toch moet je steeds weer door.
Ga je dwars door elke muur.
Vol van vertrouwen, iedere dag, ieder uur.
En ieder is op zoek ondanks de hoge prijs.
Naar het welverdiende plekje in't beloofde paradijs.
En de wereld draait maar door...
de wereld draait maar door.

 

-onbekend-

engel-wereldbol-kl2

 

 

20:46 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

11-06-07

Fijne maandag

wolkjes

Vandaag maandag...dus terug aan het werk. 'k Heb er niet teveel zin in zo na een weekje thuis, maar kom, eens op het werk veranderd dat wel gauw.

Het ziet er hier maar grijskes uit...hopelijk klaart het nog op.

Ik wens jullie allen een heel fijne start van de week!

Groetekes, NICKY

 

Fijne%5FMaandag%5F2006%2D08%2D14

 

08:48 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

10-06-07

Vaderdag

hearts_4

 

Voor alle papa's en dus ZEKER ook voor de mijne een hele mooie Vadertjesdag!

vaderdag%20sylvester%20-02772-l

 

'Hij houd van koken en lekker eten,

hij houd van gaan vissen, 

hij houd van fijne uitstapjes

hij houd van zijn lieve kat, Skoebidoe

hij houd van zijn familie

hij houd van vele dingen...

en ik, ik hou van hem!'

krul

 

10:07 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

09-06-07

Op stap

vogel011

Gisteren hebben m'n vader en ik een mooi uitstapje gemaakt...en het weer was alvast prachtig!

Eerst zijn we naar Hulst gereden waar we een terrasje gedaan hebben op het marktplein bij de prachtige basiliek.

204

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na wat rondkuieren zijn we dan maar naar Axel gegaan met zijn zo herkenbare watertoren...die zie je over het uitgestrekte landschap al van ver.

naar Axel
 
 
watertoren_axel

 Ook daar hebben we wat rondgewandelt en een terasje gedaan en genoten van een frisse kriek..mmm

kriek
 

En daarna zijn we richting Terneuzen gereden....

 

naar Terneuzen

 

 

waar het mooi en rustig is...zalig kijken naar de boten op de Westerschelde.

 

boot
 
 
 
 
Terneuzen

 

Dat was m'n donderdag dan, een beetje kort samengevat.

Verder wens ik iedereen een heel fijn weekend toe!

Groetekes, NICKY

krul

 

00:07 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

08-06-07

+Paul+

P

Om 10u ben ik naar de eredienst van ons Polleke gegaan in de kapel van het Psychiatrisch centrum Dr.Guislain.

Het was een heel aangrijpende mis...waar al z'n vrienden en verzorgers aanwezig waren. 

Een tekstje van op het doodsprentje:

 

lb-cross-a

Lieve Paul,

Met wat kracht en moed heb jij je ziekte gedragen.

Wat hield jij van het leven! Je was een fijn mens.

We hebben je gekend als een aardig en vrijgevig man;

toegewijd en zorgzaam voor wie jij liefhad.

We bewaren mooie herinneringen aan jou...

We zullen je missen Paul!

 

Je lieve vriendin Nelly,

Je goede vrienden Eric en Debby

en allen die je genegen zijn in de Klip.

krul

 

 

11:59 Gepost door Nicky | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-06-07

Grijze Woensdag

butterflies
 

Maak er allen een fijne woensdag van...geniet van het leven, want het kan gauw gedaan zijn...die patiënt van op m'n afdeling waar ik het al eerder over had is maandagmiddag heenggegaan...hij is verlost van zijn pijnen....maar was te jong!

 

'...het was fijn je te kennen Polleke, het ga je goed, waar je nu ook bent!...'

 

kwoensdag7009

Begin the day with friendliness

Keep friendly all day long

Keep in your soul a friendly thought

In your heart a friendly song

Have in your mind a word of cheer

For all who come your way

And they will greet you, too, in turn

And wish you a Happy Day

-unknown-

09:23 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

05-06-07

Fijne Dinsdag

31

Na gisteren een dagje geklust te hebben....ramen gepoetst, gestoft, gedweilt...en de bedden verschoont...ga ik er vandaag even op uit...ik ga net de grens over, naar het Sas van Gent, maar een half uurtje rijden en toch al in Nederland.
sasvangent6

Het is een klein gezellig stadje en de dinsdag is het er markt...zo kan ik terwijl m'n boodschappen doen en daarna een terrasje meepikken want het weer is hier alvast stralend.

Dat is dan het nuttige aan het aangename koppelen hé want ik moet veel boodschappen hebben.

marktsas

 

Ziezo, ik ga nog gauw een kopje koffie achteroverslaan en dan ben ik weg...tot later en maak er nog een fijne dag van!

Groetekes, Nicky

08:44 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

04-06-07

Thuis! ;-)

lijn13
Zaligggg...een weekje thuis, Jacky werken, kindjes naar school, eventjes geen gezeur aan m'n oren...daar ga ik toch van genieten en terwijl wat klussen in huis want er moet nog veel gedaan worden.
Maar ik ga er deze week ook nog op uit hoor...wat het zal worden weet ik nog niet, hangt wat af van het weer en m'n stemming, maar 'k laat het jullie wel weten. De blogronde zal waarschijnlijk voor vanavond zijn(tenminste als man lief de pc niet inneemt).
Verder wens ik jullie allen een fijne start van de week!
maandag252036rz

Groetekes, NICKY

09:54 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

02-06-07

***25.000***

71
71
 
En wie heeft m'n rond getalleke te pakken gekregen...de 25.000....die te gekke BORRIQUITO ! Bedankt hé Borri!
25000
 
 
Ik moet nog even het weekendje werken maar ben daarna een weekje thuis...JipJIP!
Voor jullie allen nog een heel fijn en zonnig weekend!
 
 
1496cs

Groetekes, Nicky

21:33 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |