26-06-07

Terug van weggeweest

Here we are!...en hoe?

Wel...eerst en vooral, heel goed gehumeurd, ik kan er weer effe tegen...maar wel met een gebroken kleine teen, tjaaaa...teennu wou ik jullie daar liever een sensationeel verhaal rond vertellen, bijvoorbeeld dat er een rotsblok is op gevallen...maar neen, 't gebeurde eigenlijk heel stom. Net  voor we vertrokken wou ik nog gauw even wat boodschappen doen en ik had zo van die teenslippers aan416-KC6816.jpg...en wat deed ik, ik stootte gewoon keihard tegen het wiel van mijn winkelkarretje! Amai, wat een pijn, ik trok wel even wit en bleef even staan todat de pijn zou wegebben...maar ze ging niet weg, elke stap die ik deed was gewoon helse pijn. Maar ik moest verder want we hadden afgesproken om 19u aan de Klip, de afdeling waar ik werk. Daar gingen we samen vertrekken. De kinderen en ik, en nog een paar anderen konden meerijden met een mini busje van het werk dat we mochten gebruiken wat wel makkelijk was, en nu zeker met m'n voet.

Rond kwart voor 8 zijn we dan eindelijk vertrokken...in de regen...amai, wat een vooruitzicht hadden we al...maar allee, amuseren gingen we ons toch doen!

Jordyvertrekt

en zoals je op de foto kan zien, mijn kleine Jordy had het er al op!

De rit was lang...vooral voor ons, wij zaten achteraan het busje en de zittingen staan daar nogal laag, dus ik kon niet echt goed zien. Ook de chalet vonden we moeilijk...we hebben enkele keren verkeerd gereden, zo in het donker en ook met de vermoeidheid verloren we onze oriëntatie. Soit...om half 12 waren we er...een heel mooi chalet, heel veel ruimte...11 bedden, 2 badkamers, 2 toiletten, mooie ingerichte keuken, gezellige living, mooi gezellig terras en een enorme tuin rondom de chalet. We hebben daar gauw de bedden opgemaakt en de kids te slapen gelegd want die waren nog moeier dan wij. Koffers uitgeladen, nog wat gegeten en gedronken en nagepraat en dan ook maar het bedje in.

uitzicht

 

Om half 8 werd ik wakker, deed m'n gordijntjes open en zag ik dit...zalig, al dat groen, vogeltjes die zongen en een mooi veulentje verop in de weide.

veulen
Zaligggg, zo m'n dag beginnen. Als ik thuis wakker word en buiten kijk zie ik gebouwen en hoor ik motor geluiden boven de vogels uitkomen want wij wonen rechtover een moto winkel.
net wakker

Iets later werden dan ook mijn kleine jongens wakker...lekker in de zetel, beetje bekomen.

ff bekomen

 

Ik zette dan eerst koffie en wandelde dan even door de mooie tuin waar ik de enorme chalet ook even heb vastgelegd.

dechalet

 Daarna werden de anderen ook wakker...waarschijnlijk van de lekker geurende koffie hé. Iedereen ging de tuin in...ja, het weer zag er niet echt slecht uit...enkele grijze wolken, maar ook de zon kwam piepen en 't was niet koud. Heb daar dan ook nog gauw wat kiekjes gemaakt van m'n kids.

Keanu,Joyce&Una

 

Joyce, Keanu en Una, de hond van één van collega's.

Kelly&Jordy

Kelly en Jordy'ke.

 

Ziezo...dit was al een deeltje van ons weekend, het verslagje wordt vervolgd want hier kruipt wel wat tijd en werk in...en ik moet nu naar school m'n kids halen...dus zeker en vast...dit wordt vervolgd....Nog een fijne dag!

stroom

 

Groetekes, NICKY

15:10 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Nicky ola dat is minder he met een gebroken teen ,hopelijk herstel je vlug .
En de Chalet wauw die was wel een gigant , en de buurt was mooi en de natuur wat wil een mens nog meer .het zag er een hele gezellige bedoening uit .
Nog een fijne dinsdag avond en liefs Tilly

Gepost door: Tilly | 26-06-07

Goedeavond Nicky Een gebroken teen dat is minder goed nieuws.
En dan nog zo lange rit met het busje dat zal wel vermoeiend geweest zijn.
De chalet was wel heel groot,en de omgeving zo te zien prachtig.
Nog een aangename avond verder
Groetjes

Gepost door: Rita | 26-06-07

Hey Nicky , Ai , dat kan heel veel pijn doen natuurlijk.
Ik heb het ook al gehad ,slippers dragen en tegen het winkel karretje botsen. Gelukkig niet met jou resultaat , hihi.

Hele mooie foto's trouwens , had je geen plaatsje vrij?hihi. Kan ook wel wat verlof gebruiken , haha.

fijne dag!
groetjes

Gepost door: cica | 27-06-07

Goedemorgen Nicky De week is terug al in het midden,de dagen gaan gewoon open en toe
De tijd vliegt zegt men gebruikt hem wel.
Dus zullen we dat maar doen vandaag
Nog een aangename woesdag verder
Groetjes

Gepost door: Rita | 27-06-07

HAllo Na het ongelukje met je teen ben je op een mooi plekje terecht gekomen ,benieuwd naa het vervolg hele mooie foto's
groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 27-06-07

Oeiii! Slecht begin hè! Ik had dat vorig jaar met mijn wandelweekend in Oostenrijk...meteen mijn teentje gebotst tegen een stoelpoot...weet niet of het gebroken was, maar zo voelde het wel!! En het was echt bijna zwart zo blauw!!
Maar tjonge...wel een prachtige plek waar je was zeg...en dat chalet ziet er ook prima uit!
Ben benieuwd naar het vervolg...hele leuke foto's nu al! :-)))
Groetjessssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 27-06-07

goeden morgen wat een mooie foto's heb je in je blogje staan.
verder doe ik je een hele fijne donderdag wensen.
heel veel groetjes van kristalvrouwtje.

Gepost door: kristalvrouwtje | 28-06-07

Goedemorgen Nicky Nog geen goesting om terug te vertrekken
Als je al die mooie foto's zie!!!!
Nog een aangename donderdag verder
Groetjes

Gepost door: Rita | 28-06-07

Hoi Nicky Ik heb me waarschijnlijk ongelukkig uitgedrukt in mijn postje vandaag maar ja, dat krijg je dan met mijmeringen hé... deze worden 's morgens "vers" geschreven en zijn de uiting van mijn gevoelens over bepaald "zaken" op DÀT ogenblik... meestal blijft er dan geen tijd over om veel te herlezen en om eerlijk te zijn WIL ik er ook niets aan veranderen juist omdàt ze "vers" geschreven zijn en dat dat nog steeds de allereerlijkste mijmeringen zijn die je maar kan schrijven... eens je begint te herlezen en stukken te veranderen is dat niet meer hetzelfde (vind ik dan hé). Gevolg is natuurlijk dfat je dingen gaan zeggen die niet erg "diplomatisch" overkomen maar wel recht uit het hart geplukt zijn... Ik bedoelde daar niemand in het bijzonder mee (jou zéker niet meiske, dat zou je wel moeten weten hé), het zij ngewoon van di ekleine "ergerlijke" dingen die ik ervaar en probeer te verwoorden... meer moet je daar dus zeker niet achter zoeken hoor. Neem daar dan vandaag nog bij dat ik in een niet zo beste stemming was (door mijn rugpijn) en de rekening is snel gemaakt hé...

Voila, ik vond dat ik jou een "uitlegje" verschuldigd was... en inderdaad ... bij het bloggen "MOET" er niets want zo zou je het snel beu worden hé !

Til er maar niet tezwaar aan... Hé zeg, ik lees dat jou week-endje in Durbu eigenlijk reuzemeegvallen is... fijn toch hé (buiten dat gebroken teentje dan) en dus beslist voor herhaling vatbaar. Heel positief dus, volhouden hoor !

Lieve groetjes en een hele fijne avond nog...
Lucky

PS Tuurlijk ben ik niet boos ;o)))

Gepost door: Lucky | 28-06-07

Wat een mooie foto's zeg

Gepost door: Felix | 28-06-07

Hlaba, zo te zien had je een fijn weekend, uitgezonderd dat kleine teentje dan.

Zeer mooie foto's en ze stralen helemaal de sfeer uit...ik kan bijna mee genieten hihi...

Hopelijk herstel je snel!!!!

Ons dotje is intussen beter alleen heeft ze nog wel haar uitslag maar ja...dat is t minste hé als ze er geen last van heeft!

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 28-06-07

Hé Nicky, Wat een knappe foto's zeg. Zou direct ook mijn koffers pakken. Het ziet er daar gewoon zalig uit. Toffe chalet en mooie omgeving. Wat wil een mens nog meer ? Misschien wat lekker weer ? Hopelijk heb je er van genoten. Ook nog een spoedig herstel gewenst. Groetjes en tot blogs...

Gepost door: stropke | 28-06-07

Goedemorgen Nicky Nog een aangename vrijdag en een fijn weekend gewenst.
Groetjes

Gepost door: Rita | 29-06-07

De commentaren zijn gesloten.