14-03-07

 

dyn007_original_588_173_gif_2545020_c70cbd879c984a2b6a877af74697c7da

 

Ziezo...ik heb Keanu sinds anderhalve week geleden terug naar school gebracht, eindelijk is ie beter, behalve een heel vervelende hoest die blijft hangen. Wat was ie blij, dat arme baasje zit zo al heel de tijd binnen terwijl ie door het raam het zonnetje zag schijnen. Ik ben ook al een stuk beter nu...en dat het nu zo wat moge blijven. 'k Ben een dagje thuis vandaag, donderdag nog eentje te werken en daarna 3 dagen thuis...en ik ga wat werk verrichten maar ook af en toe even genieten van andere dingen...want door steeds te veel hooi op m'n vork te nemen en veel te weinig te rusten gaat een mens z'n weerstand ook achteruit, en 't zijn al zware weken geweest...

WOENSDAG-

 

Groetjes  NICKY

klklline

 

09:12 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Nicky... ...geniet van je vrije dagen enne...idd, niet te veel hooi op je vork hé;-)

Groetje

Gepost door: François, Nicole, kinderen &... | 14-03-07

Niccccccccccccccccccckyyyyyyyyyyyyyyyy Mij komen plagen???, hoo, gij durft!!! Pas op hééé, wie met vuur speelt, hahahaha.... Boogie nie onderschatten héé, als je zijn blog bekijkt, tis daar al warm genoeg,haaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Neen, ben blij dat je beter bent en de kids ook, zeker zielig om met ees weer binnen te moeten zitten, want ik ken het, onze Arno is ook ziek sinds gisteren, ook de griep. Hopelijk blijf ik gevrijwaard... want zie het nie zitten om ziek te worden. Donderdag (ai das morgen al)moet ik ook op cursus en zaterdagavond begin ik dan ook weer te werken. de nacht....... jihaaaaaaaa!!!!
te veel hooi oppakken is nooit goed, geniet jij maar en rust maar lekker uit!!!!!!!!!!!!!!!
KNUFFFFFFF en BIG KISSSSSSSSSSSSSSS
VLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMEUHHHHHHHHHHHH

Gepost door: Boogiepeter | 14-03-07

helaba vrije dagen en zo een lente weertje
genieten van het zonnetje,Nicky
groetjes

Gepost door: scottie | 14-03-07

De commentaren zijn gesloten.