05-02-07

 

60

uitgestrekte-bossenHet was een mooi weekend...het weer gewoon prachtig, stralende zon en met een jas en sjaal een heel aangename temperatuur, raar voor februari...maar, we genieten er gewoon van! Gisteren hebben we een mooie wandeling gemaakt in de Lembeekse bossen...en het heeft deugd gedaan. We hebben ook goed gelachen met onze kapoen Keanu(3)...die liep konstant z'n zus Joyce(10) na...wou dat ook even vlug doen, maar viel over elk stronkje dat uitstak of bleef ergens aan een tak hangen...en met z'n puntmutske, 't was gewoon grappig om te zien...zelfs kleine broer Jordy(1)..kon heel het spektakel volgen vanuit z'n buggy en die zat gewoon te schateren met zijn broertje z'n valpartijen.
Daarna zijn we naar huis gereden en hebben ze allen goed gegeten, daarna wassen en bedje in!
Straks naar school, de kleinste naar de opvang en ikke...werken.
Tot later en groetekes
Nicky
 
11

06:30 Gepost door Nicky in Ik luister naar jullie... | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Goede morgen Nicky Jullie hebben duidelijk een heel fijn week-end achter de rug. En zo'n boswandelingen daar kan je echt van genieten hé !!! Vooral de kinderen kunnen hier een maximum aan energie kwijt...

Ik wens jou een hele fijne (werk)dag en een nòg fijnere week toe. Geniet ervan met je gezinnetje hé...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: lucky | 05-02-07

Het was inderdaad genieten dit weekend. Ik heb toch nog geweten dat ik half februari in t-shirt in de tuin aan 't werken was. Het werd toen een prachtig jaar. Wie weet... Nog een fijne werkdag!

Gepost door: Dolinneke | 05-02-07

inderdaad het was zalig weer... en de maan was zo prachtig dat ik er stil van werd ;-)

bedankt voor je bezoekje op mijn blog ;-)

Gepost door: Lunita | 05-02-07

leuk te horen hoe je echt hebt genoten van je dagje gisteren.kus natje

Gepost door: natje | 05-02-07

NICKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Je hebt er een heel leuk weekend opzitten blijkbaar. De Lembeekse bossen jen k niet, maar ik ben eens gaan googlelen en het ziet er wel mooi uit daar en vooral rustig. Niks liever als met het gezin de natuur in trekken en dat zoonlief kan rondravotten. En een boswandeling, dan heb je ook nog de gezonde lucht hé, zeker met het zonnige weer van afgelopen weekend, want deze mistige maandag kon tellen vandaag... al laat ik er mijn humeur nie voor liggen zunne.
Hopelijk was het een fijne werkdag voor je en heb je nu wat rust...
Maak er een gezellige avond van en met een dikke knuffel en een dikke zoen, wens ik je een fijne avond en nacht toe. Daaaaag Nickyyyyyyyyyyyyyy
Sweet dreams

Gepost door: boogiepeter | 05-02-07

hey fijne dinsdag, hoor!

Gepost door: beesken | 06-02-07

De commentaren zijn gesloten.